Grappig. Zolang ik over m’n game-belevenissen post, gaat het gestaag. Net zoals de eerste maanden van dit jaar, ik speelde Elden Ring en logde m’n avonturen hier netjes.

Toen stopte ik eventjes met Elden Ring … en hielden de posts hier ook weer op. Terwijl er heus wel dingen gebeurden.

Zoals wat?

Nou, ik voetbal nog steeds – inmiddels alweer 3-4 maanden en nog steeds kijk ik elke week weer uit naar de donderdag. Het is heerlijk en super gaaf om te doen. Ben ook weer (beetje) begonnen met hardlopen om de conditie (voor het voetballen) te verbeteren.

Daarnaast gingen we op vakantie, met de tent, naar de Beerse Bulten (in Ommen, Overijssel). Twee weekjes heerlijk weer, de kids vermaakten zich uitstekend, er werd gezwommen, geklommen in de indoor-speeltuin, allerlei activiteiten werden er gedaan en vooral de laatste week zat vol met spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Qua gaming heb ik Elden Ring nu alweer paar maanden niet aangeraakt, maar wel veel andere spellen gespeeld. Een tijdje was Noita m’n nieuwe favoriete game.

En laatste weken weer avondjes aan het spelen op m’n nieuwe PS5.

PS5?

Jawel, heb tijdens de kampeer-vakantie (beetje impulsief) een PS5 gekocht. Helaas werkte de eerste (via Amazon.co.uk gekocht) niet goed en moest hij teruggestuurd worden. Maar gelukkig kon ik via een oud-collega er eentje (nieuw) kopen.

Dus sinds paar weken zijn we hier thuis de gelukkige bezitters van een Playstation5. En daarop spelen we vooral nog veel previous-gen titels, zoals Battlefield V en COD: Modern Warfare. Maar heb ook al wel Spiderman Remastered en Miles Morales gespeeld en kijk vol enthousiasme uit naar Modern Warfare 2 (oktober).

Qua werken gaat het ook nog steeds prima. Werk inmiddels meer dan een half jaar als freelancer en nog steeds bevalt het prima. Het werken is hoofdzakelijk thuiswerken, dus valt perfect te combineren met het gezin en andere activiteiten.

En tussendoor doen we soms nog wat game-dev, bordspelletjes of wat ander geknutsel.