Lief dagboek,

Vandaag was beetje een chaosdag. Ik was gisteravond veels te laat naar bed gegaan (lag er pas om 1:30 in) … sliep op een luchtbed op Renske d’r kamer, omdat Lies nog steeds grieperig op bed lag en het was vannacht kkkkkoud. Dus ik sliep kort en slecht.

Dus vanochtend – toen de levende wekker me wakker kwam maken – kroop ik beetje gaar uit bed. Gelukkig hielp het douchen wel en daarna kon ik samen met de kids ontbijten en daarna beetje ochtendgymnastiek doen.

Daarna waren een lange reeks meetings gepland – dus veel videobellen aangezien iedereen thuis zit. Maar eerst kwam er nog eventjes een zieke kat tussendoor.

Mauw liep al paar dagen met een heel opgezette buik rond en had gistermiddag zitten spugen. Dus vanochtend de dierenarts gebeld en we konden hem langsbrengen. Maar ja, Lies had koorts en dat betekende dat automatisch ik ook niet meer de deur uit mag.

Gelukkig kon m’n schoonvader helpen, die pikte Mauw op, bracht hem naar de dierenarts en haalde hem later in de middag weer op. Heel fijn dat dat kon.

Daarna kwam het jongleren met 2 kinderen, waarvan er eentje thuiswerk moet doen en de ander zich constant verveeld als er geen schermpjes aan te pas komen. En ik moest veel bellen.

Al-met-al was het een chaotische dag, we aten iets simpels, ik probeerde hier-en-daar nog beetje te werken en uiteindelijk lijkt het er ook op dat Lies beetje begint op te knappen.

Waarschijnlijk morgen weer zo’n dag, maar met minder meetings.

We gaan het weer zien.