Ik besluit om vanavond weer terug te gaan naar het paleis, Ashina Outskirts. Ik laat eventjes de brandende boss (die gifspugende dronkelap) voor wat het is. De general lijkt makkelijker en als ik hem versla, dan heb ik genoeg upgrade-kralen-ketting-stukjes om mezelf beter te maken.

Die generaal is een ding … maar z’n entourage is toch lastiger. Moest nog even uitvinden hoe ik die precies het beste kon aanpakken. Ik besluit om rechts te gaan, naar buiten het dak op, springen naar een grote tak en dan eerst die vrouw met bel aanpakken. Maar het gaat een beetje chaotisch, want een van de vijanden ziet me zodra ik op de tak land en begint op me te schieten. En hierdoor worden de andere vijanden gealarmeerd en gaan rondlopen.

Na een aantal pogingen heb ik de juiste volgorde te pakken. Ik moet niet direct naar die vrouw met bel, maar eerst linksaf en daar een tweetal vijanden uitschakelen. En dan terug via de ingang naar de vrouw met bel. Nu kan ik ze een-voor-een uitschakelen en daarna de baas proberen.

Kom soms nog best ver. Haal hem zelfs tot 20% van z’n health. Maar het einde van het verhaal is elke keer toch dat ik dood ga. Moet zijn aanvalspatroon nog ff leren. Hij heeft een aantal hele sterke aanvallen, waarvan de meeste duidelijk van te voren te zien zijn … maar er zijn er twee die hij zo snel doet, dat ik er elke keer door verrast word – en die doen dan ook nog eens flinke schade.

Morgen weer proberen – nu eventjes Borderlands 2 weer spelen. Hij was in de aanbieden en had er zin in. Kon hem niet laten liggen.

(9:30 uur gespeeld)