Enkele highlights van de afgelopen weken

// Ik ging naar een conferentie over frontend en Vue.js (door m’n werk georganiseerd). En zag daar vele sprekers, zoals Evan You, John Lindquist en meer. Heel interessant, inspirerend en vermoeiend. En bleef paar nachten bij Jasper (in Almere) logeren. Was gezellig, maar ook wel weer heel lang van huis.

// Ik speelde de afgelopen weken soms beetje Red Dead Redemption 2 – kleine stukjes verder met het verhaal gegaan. Speelt nog steeds wel lekker, al moet je soms wel bizar lange stukken rijden.

Heb hem laatst zelfs eventjes op de cinematic mode gezet … zodat ik ondertussen de vaatwasser kon inpakken. En toen reed m’n paard netjes (10 minuten lang) heel het stuk, totdat ik was waar ik wilde zijn… Tot ik plots – een paar honderd meter voordat ik bij m’n bestemming was – overvallen werd door een roedel wolven en dood ging.

Gelukkig spawnde ik wel weer in de buurt en was er weinig tijd verloren.

En ja, ik weet dat het rijden door het landschap deel van de beleving is, maar ik wil soms gewoon nog eventjes een missie doen … en als ik dan eerst 10 minuten moet hobbelen op m’n paard, dan wil ik er gewoon floep zijn.

// Laatste weken ook weer Community opgepakt. Keek dat een paar jaar geleden en onlangs weer opnieuw gaan kijken. Blijft toch super leuke serie en zit soms echt hardop te proesten van het lachen. Ga dat zeker eens zien, als je het niet kent!

// Ook kwam er een filmavondje samen met vriend Peter voorbij. Samen naar John Wick 2 gekeken. Was wel aardig. Beetje zelfde als deel 1