// Nadat ik vorige week het verhaal van Celeste had afgerond, zakte ook meteen de drang om hem/haar verder te spelen. Dus ik speelde soms nog even wat Fortnite (jaja, I know … maar soms is het best eventjes grappig) en toen stopte ik weer eens Dark Souls in m’n Playstation. En dat speelde ik de afgelopen avonden.

// En gisteravond weer eens Red Dead Redemption 2 gespeeld. Nadat ik het ergens voor het laatst ergens eind november had gespeeld, was ik nog steeds aan het eind van chapter 2 in het verhaal. Maar ik ging verder met het verhaal, moest een oliewagen stelen … wat me na een paar pogingen ineens heel gemakkelijk lukte. Ineens waren alle vijanden nergens meer te bekennen – geen idee wat er gebeurd was, maar prima.

Was wel weer eens grappig om dat te spelen. Ga binnenkort wel weer verder. En tussendoor ook weer wat Dark Souls spelen, heeft me toch ook weer gegrepen.

// En tussendoor – vooral in de trein naar/van m’n werk – volg ik m’n cursus Unity en leer ik steeds weer meer dingetjes. Heel leuk. Nu bezig met een Breakout spel, zo’n spel waarbij je met zo’n plankje een bal moet schieten tegen blokjes en punten moet verzamelen.

Als hij klaar is, deel ik hem uiteraard hier weer.