Afgelopen weken zaten weer vol met feestdagen-geneuzel. Eerst kwam Sinterklaas langs (waarbij ik sneaky de zakken voor de deur zette, op de deur bonkte en toen als een bezetene wegrende en om even later uit te hijgen in de schuur).

Daarna kwam Lies d’r verjaardag met een verrassingsdiner bij het wokrestaurant. En toen kerstmarkt en een avondje naar de bioscoop (Star Wars: The Last Jedi, welke awesome is!).

En toen vorige week vrijdag een kerstborrel/diner van IN10. Het begon met een quiz op basis waarvan mensen hun kerstcadeau konden uitkiezen. Ik koos een LEGO Milennium Falcon ^^

Afgelopen zaterdag weer heerlijk (!!!!1!1!!) uiteten geweest bij de Hoffnar, ter ere van onze trouwdag (7 jaar alweer). En toen kwamen de kerstdagen.

Eerste kerstdag eerst even langs m’n moeder en daarna gegeten bij m’n vader en Annelies. Ook broer Jasper en z’n gezin waren er. Was dus heel gezellig. Vermoeiend, maar gezellig.

Tweede kerstdag was iets rustiger. Eerst ’s ochtends wat cadeautjes gedaan, daarna naar een plek om je kinderen te laten rondrennen terwijl je zelf aan een kopje koffie zit en op je telefoon/laptop tuurt … aka MonkeyTown. Maar deze keer hadden we wat bord/kaartspelletjes meegenomen en hebben we dus paar potjes Lost Cities gespeeld. Ook Set! eventjes geprobeerd, maar daar was het te rumourig voor. Na meer dan 3 uur rondrennen, besloten we om de kinderen weer mee naar huis te nemen.
Thuis lekker rustig gespeeld met PitchCar (het bordspel wat ik van m’n Secret Santa gekregen had, maar had bewaard voor kerst) en Mary Poppins opgezet. En ’s avonds gewoon lekker relaxed wat hapjes gegeten, toastjes met wat lekkers, kleine gehaktballetjes, kleine knakworstjes etc.

En vandaag was m’n nichtje Luana jarig. Dus daar op visite geweest en drukke dag gehad. Nu uitpuffen. Lies op de bank en ik zo aan m’n solo-queste met Gloomhaven verder.