Vandaag ben ik weer jaartje ouder geworden. De rekenregel om te weten hoe oud ik ben geworden:

eerste twee cijfers van huidige jaar + laatste twee cijfers van huidige jaar

= 20 + 17 = 37

Heel makkelijk dus om uit te kunnen rekenen. En dat werkt voor iedereen die in 1980 geboren is.

Vanochtend ben ik wakker gemaakt door Lies en de kids. Kreeg een Lego-auto en vingerverf van de kids. Cadeautjes om samen met hen te kunnen doen.

En vanavond komt er nog wat visite. Dus leuke rustige verjaardag.

Update (18 november @ 01:23):

’s Middags samen met Renske geverfd met onze vingers en de Lego auto gebouwd samen met Tobias (en beetje hulp van Renske). Einde van de middag kwamen de ouders van Lies en later (rond etenstijd) mijn vader, Annelies en m’n nichtje. Na het eten (en het Sinterklaas-journaal) gingen ze allemaal weer weg, maar net ervoor werd er ineens aangebeld. Stond vriend Peter voor de deur. Dat was een super gave verrassing! En even later werd er weer aangebeld, nu stonden Mathijs en Rashida voor de deur! Nog gezelliger!

En toen de opa’s en oma’s (inclusief de kinderen) allemaal vertrokken waren, gingen wij er ook vandoor. Bestemming: unknown. Maar na enige tijd begon ik wel een vermoeden te krijgen… in de uithoek van Dordt waar we heenreden zat niet veel meer dan een bowling- en kartcentrum.

En jawel, we gingen bowlen. En daar stonden ook nog eens Laurens en Wendy te wachten. Dus de groep werd alleen maar gezelliger.

Bowlingschoenen aan en we konden aan de slag. Maar ineens stond broer Jas (en Joyce) naast me. Helemaal geweldige verrassing! Hen had ik helemaal niet (meer) verwacht! Geweldig!

Uiteindelijk werd het een hele gezellige/gave avond. Ik kreeg ook nog eens cadeautjes: Pandemic en Pandemic Legacy. Dus daar kunnen we onze lol mee op. En daarna nog even gezellig nagekletst in het bowlingcentrum en daarna nog thuis tot 1:00.

Al met al een geweldige verjaardag, fantastisch leuke verrassing (thanks Lies!) en kon echt niet beter.