Gisteravond speelde ik weer Dead Cells. Had m’n laptop aangesloten op de tv, maar merkte al snel dat het minder vloeiend speelde als de avond ervoor. 

Na teruggeswitched te zijn naar Windows en daar vanalles te hebben afgesloten, merkte ik (helaas) nog weinig verbetering. 

Ik denk dat ik toe ben aan nieuwe hardware. Loop er al – bij vlagen – aan te denken om een nieuwe PC samen te stellen,  maar mis een beetje de financiële middelen. Dus ik zal er maar eens voor moeten gaan sparen. En hoeft niet eens bizar veel te zijn, want voor al 500 euro heb je een goede budget gamebak. En denk dat dat voor mijn doeleinde goed genoeg zal zijn. 

Nieuwe hardware was niet het enige waar ik toe was aan iets nieuws. Ik merkte een tijdje geleden ook dat ik weer toe was aan een nieuwe uitdaging op werkgebied. Ben een beetje gaan rondkijken en vorige week de knoop doorgehakt. Na 4,5 jaar bij Zicht te hebben gewerkt, begin ik 1 augustus bij IN10. Ik ga daar aan de slag als Creative Frontender. Heb er super veel zin in, al zal ik m’n huidige (werk)familie echt super gaan missen 🙁