Het afgelopen jaar soms weer wat aan het lezen over Unity en game-development in het algemeen. Ik kocht wat boeken (A Theory of Fun, The theory of Game Design en Game Programming Patterns) en begon weer wat te studeren. Dat voelde weer goed. Daarnaast ook soms wat lezen over C# en Unity in het algemeen.

En een paar weken geleden bezocht ik – samen met een aantal collega’s – ReactConf. Zoals de naam misschien al verraadde, een conferentie over React. Hierdoor geinspireerd ging ik weer wat meer lezen en rommelen over/met React. Heel leuk en hield me weer wat avondjes bezig.

En nu onlangs beetje met Python aan de slag gegaan, ook een hele leuke taal. Ziet er eerste instantie maar maf uit, met alles wat ingesprongen is, maar het werkt eigenlijk verbazingwekkend relaxed.

Dus tja… nieuwe dingen leren is leuk ^^