Qua games is het beetje stil. Sinds ik NieR heb uitgespeeld, ben ik zoekende. Ik speel wat hier en wat daar. De afgelopen week was weer beetje samenraapsel van verschillende avondjes met verschillende games. 

Zo speelde ik Horizon Zero Dawn – en kwam tot de conclusie dat ik echt nog steeds niet zeker weet of dit een spel is voor mij. Veel te open. Geen idee wat ik moet/wil doen. Ik killde wat robot-dino’s en liep wat in het rond. En toen was ik er weer klaar mee. Misschien had ik ff niet de juiste pet op? 

The Witness ook weer eens aangeraakt. Ik zit in een lastige puzzel… en na enige tijd was ik weer 2 puzzel-stapjes verder. En toen eindigde ik weer bij de volgende lastige puzzel. 

The Swindle speelde ik ook. Dit (gratis PS+) spel stond al een maand (of langer?) op m’n PS4. Dus even opgestart en tijdje gespeeld. Was nog best even geinig. 

Battlefield 1 hoorde ook bij de games die ik speelde. Eventjes paar potjes gedaan en zeker de nieuwe mappen zijn wel leuk. Dus ook daarmee wel weer even vermaakt. 

Diablo3 speelde ik zelfs de singleplayer helemaal van uit, de afgelopen week – zodat ik nu de Adventure mode kan gaan doen. Maar toen ik eenmaal daar was beland, had ik geen zin meer. 

En naast de games was ook nog Renske jarig, 3 jaar alweer! Dit werd uiteraard uitvoerig gevierd dit afgelopen weekend, een tuin met visite en daarna afgesloten met een bbq. Was heel gezellig.