Jaja, ik ben weer gezwicht. Vorig jaar zomer had ik Overwatch gekocht en al snel weer verkocht. Was destijds net klaar met Bloodborne en Dark Souls 3 en hing nog een beetje in die vibe. Probeerde toen eerst DOOM en daarna Overwatch. Beide waren even leuk en toen toch maar niet meer.

Maar de afgelopen tijd begon er toch weer wat te kriebelen. Precies hetzelfde als vorig jaar. Eerst overwoog ik (heel sterk) om DOOM weer te kopen. Speelde de demo weer 1-2 keer en was beetje aan het zoeken naar aanbiedingen. Ik speelde Nioh en was daar na een tijdje beetje klaar mee. Ik wilde weer iets anders . Dus ik keek rond, zag DOOM en kwam ineens weer wat highlights tegen van wat Overwatch gameplay.

En dat maakte me toch wel weer enthousiast. Misschien is het FOMO, misschien is het toch dat ik de vorige keer niet de juiste insteek had… wie zal het zeggen. In ieder geval heb ik dus paar dagen geleden in de Playstation Paasaanbiedingen Overwatch gekocht. En heb er eigenlijk heel veel plezier mee. Gewoon lekker schieten, verschillende karakters uitproberen en weer beetje ermee leren te spelen. Het leuke is dat ik ook voornamelijk me richt op de healers, wat een beetje een ondergewaardeerde rol is binnen Overwatch. De ondersteunende rol wordt door niet alle spelers snel opgepakt, dus blijft vaak over voor mij om te gaan doen – wat ik ook de meest leuke rol vind.