Vanavond weer verder gegaan met NieR. Ik ging weer ondergronds het alienschip in, bevocht de android broertjes Adam en Eve en ging daarna op zoek naar wat sidequests – die ik de vorige run dus beetje links had laten liggen. 

Zo ging ik naar de woestijn om daar het (robot)zusje van een robot uit het vriendelijke dorp te halen. Dit was nog best aandoenlijk, ze stelde allemaal kinderlijke vragen als “Waar komt de wind vandaan?”, “Waarom is de woestijn gemaakt?” en – de beste vraag – “Waar komen kinderen vandaan?”

En ze nam geen genoegen met het antwoord van 9S dat robots en androids geen kinderen kunnen maken. Ze reageerde gewoon met de vraag: “Maar hoe maak je ze DAN?”

Daarna nog beetje door de woestijn lopen dwalen, wat gangetjes gevonden die ik de vorige keer niet gezien heb… wat loot gevonden, maar allemaal niet super boeiend.

Ik zit echt te wachten tot de volgende grote onthulling, want zo je missies herspelen voelt beetje zonde van m’n tijd. 

{19:25 uur gespeeld}