Ik startte Nioh op, bekeek het overzicht van de nieuwe regio en wist meteen weer waarom ik een beetje terughoudend was om de nieuwe regio te verkennen.

De eerste missie (naast de missie op de brug, die ik blijkbaar dus hier had gedaan en niet in de vorige regio) was getiteld ‘Spiders Nest’ – dus de vorige keer had ik daar niet zo’n zin in. Maar ja, wilde nu verder met Nioh en dit was de enige nog beschikbare missie. Dus met beetje tegenzin opgestart.

De missie begon rustig, paar kleine spin-vijanden, eenvoudig te verslaan. En toen kwam ik bij een ‘mini-boss’. Dit was een grotere en sterkere spin, welke ik na een paar pogingen maar¬†gecheesed heb – dat wil zeggen, ik heb vanaf een dak hem een paar keer beschoten met m’n rifle totdat hij dood was.

Merkte wel dat ik uberhaupt wel beetje roestig was, zelfs eenvoudige vijanden waren even weer wennen… ik werd vaak (vaker dan voorheen) geraakt en het ging allemaal nog beetje moeizamer. Na deze miniboss kwam ik via een brug bij de volgende shrine. Via een omweg en wat spinnen en Yokai (waarbij vooral de Yokai met de lange blauwe tong behoorlijk vervelend was) kon ik een deur openen naar een pleintje. Op dit pleintje kwam ik weer een nieuwe miniboss-spin tegen. En na een paar pogingen had ik er geen zin meer in.

Stomme spinnen.

{35:50 uur gespeeld en level 56}