Ik liep door een soort mistig bliksem veld, versloeg wat vijanden en hopte toen door een soort van bouwplaats … maar eigenlijk was het meer een sateliet-ruimte-centrum ofzo. Ik moest een of ander uplink-module ergens uithalen en ergens anders naartoe brengen. Het verhaal ontgaat me een beetje, maar na wat gespring, geschiet en getitan … haal ik het. En het eindigt met een boss-fight tegen een grofgebekte Duitser genaamd Richter.

De missie daarna rende ik samen met allemaal andere titans tegen andere titans. We gingen een basis infiltreren en hoopten de Arc te pakken te krijgen. Na wat gevechten door de basis heen, beetje wisselen tussen de verschillende loadouts van m’n titan, zagen we uiteindelijk de Arc wegvliegen in een ruimteschip. Hier moesten we dus achteraan. In de lucht sprongen en schoten we wat en het eindigde al snel op de boeg van het ‘vliegtuig’. Hier kwam een vrij pittig gevecht tegen een vliegende titan – maar uiteindelijk overwon ik hem en konden we verder, maar we worden gevangen genomen.

In deze missie (wat de laatste blijkt te zijn) wordt m’n titan (BT) vernietigd, mag ik wat rondrennen met een Smart Gun (wat best wel nice is… aangezien hij alles one-hit-kill-raak schiet waar ik ook maar kijk) , wordt ik weer herenigd met m’n titan en uiteindelijk volgt het eindgevecht tegen de eindbaas, Slone. Dit is een heel pittig gevecht, waarbij ik vele keren dood ging… maar uiteindelijk overwin ik het (nipt) en begint de eindscene… en offert m’n titan zich dan op voor de mensheid.

En dat was de singleplayer van Titanfal2. Best wel (heel) nice eigenlijk. Vooral de time-travel missie was zeker nice. De rest ook wel, vooral het wall-runnen en het platformen was heel vet gedaan. Nu nog beetje de game aanhouden voor de multiplayer … en dan uitlenen aan Mathijs. En dan ben ik er klaar mee ^^