Vanavond begon ik weer in het waterdorpje. Ik ging eerst even op verkenning uit en vond al snel de laatste vuurkorf om aan te steken. Nog wat Yokai verslagen en verkende de boel nog een beetje, rende over de daken en levelde nog een keer up.

En toèn was het tijd om de baas te gaan verslaan. Ik zag dat er nu 3 vuurkorven bij de boss branden en er kwam geen vervelend mini waterblobje bij het begin èn (nog het belangrijkste) ik kon m’n water in het vuur dopen waardoor ik tijdelijk vuuraanvallen deed. 

En dat werkte goed. De boss ging bij elke poging verder dood en haalde een keer hem zelfs tot 20% ofzo. Maar toen spawnden er 3 mini-waterblobjes… en dat was beetje teveel van het goede. Heb het nog wel geprobeerd, maar de boss deed een ‘hap’-aanval en viel bovenop me. Daarna nog 1-2 keer geprobeerd en toen had ik er genoeg van. 

Ik riep de hulp van een medespeler en na enige tijd kwam WhiteOrb9 (of zoiets) te hulp. Hij (of zij) had een of andere vurige draak als Guardian, dus was benieuwd. 

En zodra we de boss-battle starten, rende WhiteOrb9 naar de boss, liet z’n Guardian Spirit los, ik deelde ook nog een paar klappen uit en toen was m’n compagnon iets te ambities… en was hij dood. Maar z’n Guardian Spirit deed zoveel schade dat de boss 1-2-3 dood was. Had het al eens op een filmpje gezien, maar nu dus in het ‘echt’. Ik keek nog even beduusd om me heen en toen was de missie klaar. Dat ging dus stukje sneller dan verwacht.

Daarna kreeg ik een paar nieuwe trainings-missies in de Dojo. Aangezien je vaak leuke bonussen krijgt van Dojo-missies, besloot ik om die nog even te gaan doen. De eerste missie was tegen een van m’n trainers. Deze vent was razend snel en deed flink wat schade. Hield het dan ook niet lang vol. Vele keren opnieuw geprobeerd, ben van gear gewisseld en heb meerdere vechtstijlen geprobeerd. Begon steeds afwachtender te vechten. Probeerde snel aan te vallen of alleen maar te blocken. Soms kwam ik best ver, maar werd dan weer gretig en verloor alsnog. 

Dus heb de hoop maar even opgegeven en de andere Dojo-missie gaan doen. Dit was tegen een ninja-trainer. Dus minder flinke klappen, meer gooien met bommen en poison-ed wapen enzo. Hem hoefde ik maar 2-3 keer te bevechten, toen had ik het door en won ik. 

Daarna nog even wat lopen rommelen met m’n wapens enzo. En toen was het alweer tijd om te gaan slapen. Snel weer spelen, dan de trainer nog maar eens proberen. 

{30:25 uur gespeeld en level 51}