Ik begon halverwege de grotten. De grotten die ik een paar weken geleden langzaam leerde kennen. Aangezien dit een Twilight missie was, had ik beetje het vage idee dat het anders zou verlopen. Maar ik was nu al halverwege en vrij veel was hetzelfde. Ja, er waren wat lastigere vijanenden, maar over het algemeen was de gehele layout hetzelfde. Maar was dus benieuwd waar dit zou eindigen.

Helaas eindigde dit minder spannend dan ik had gehoopt. Dit eindigde weer bij diezelfde vampieren mevrouw als waar ik toen ook moeite mee had. Dus na 1 keer proberen overwoog ik even om de missie te stoppen, maar dan zou ik geen loot/bonus krijgen. Dus toen maar de hulp ingeroepen van een medespeler. 

Samen versloegen we de boss. De vorige keer deed ik weinig en probeerde ik alleen maar in leven te blijven, nu vocht ik mee en dat was veel leuker. 

Na de boss te hebben verslagen, deed ik een side-missie… een grote gast (in het verhaal hadden ze het over een geest) verslaan, op een brug. Dit gevecht was best pittig. Ik deed weinig schade (of hij had heel veel health) en hij was best sterk met z’n grote bijl. De eerste poging ging eigenlijk vrij voorspoedig. Langzaam maar zeker versloeg ik hem, maar toen hij nog maar 30% health had spawnde hij een tweetal zwevende duivelshoofdjes. Dit verraste me zo, dat ik snel daarop dood was. 

De volgende poging ging beter. Ik bereidde het iets meer voor, zette wat items klaar die nuttig konden zijn en na een vrij lang spannend gevecht versloeg ik hem.

Nu was er nog maar 1 side-missie open. Hier kwam ik weer uit in het waterdorpje. Ik moest een paar Yokai verslaan en eindigde weer bij de boss-arena. Door de grote deuren en toen stonden daar ineens twee (kleine)  waterblobs èn een Ninja Yokai. Beetje verrast ging ik snel ten onder. Bij de volgende poging gebruikte ik veel van m’n bommen, schakelde de waterblobs uit maar de ninja besprong me en in 2-3 hak-slices was ik weer dood. Nog een poging, waterblobs uitgeschakeld en toen snel/tactisch om de Ninja heen cirkelen. Dit werkte en uiteindelijk versloeg ik hem. Yes! Missie gehaald… of toch niet. Want nu kwamen er weer twee waterblobs èn een Yokai Cycloop. Damnit. Had net al m’n vuurwapens gebruikt op de vorige vijanden. Dus nu maar cirkelen, dodgen, wegspringen en na een pittige strijd waren deze ook verslagen. Nu dan klaar? Nope, er kwam nog een Yokai. Een nieuw soort voor mij en super pittig! Het was een soort van vogelman met een staf. Hij deed flinke klappen uitdelen en gooide ook soms met allemaal spreuken in het rond. Maar m’n eerste poging was succesvol. Gelukkig wel, anders had ik wèèr al die andere vijanden moeten verslaan. En toen was de missie wèl afgelopen. Oef.

Toen was het tijd om verder te gaan, het schip stond al klaar. Dus op het schip gestapt en afgevaren naar de volgende regio.

{34:44 uur gespeeld en level 54}