Op twitter volg ik een keur aan mensen, maar voornamelijk zijn ze in te delen in 2 groepen: tekenen/cartoonisten en indie game-development. En zo werd ik de laatste tijd weer regelmatig gekriebeld om weer eens wat aan m’n game-development ambities te gaan doen.

Dus ik kroop weer een avondje achter m’n laptop en ging weer beetje pielen. De laatste keer (maanden geleden, september/oktober) had ik de pixelart vervangen voor wat lowpoly modellen, maar die bevielen toch niet helemaal. Dus weer beetje met pixels aan de slag gegaan en een nieuw schip getekend. Ook wat animatie eraan toegevoegd.

Dus nu heb ik een klein ruimteschip die rond kan vliegen en – wanneer je gas geeft – ook wat animatie doet.

De komende tijd wel nog wat leuke ideeetjes om hierop voor te borduren. En volgende week een keertje samen met Mathijs zitten en beetje samen iets bakken.