Afgelopen week stond voornamelijk in het teken van Mojo. Eerst kwamen we maandag terug van een weekendje naar een huisje te zijn geweest (Landal Lommerbergen). Dinsdag wilde Renske tekenen en ik besloot om dat ook te gaan doen. En voor ik het wist had ik een Mojo-strip staan. 

’s Avonds besloot ik hem verder uit te werken en de dagen erna nog verder lopen brainstormen, overleggen met m’n editor en uiteindelijk had ik hem vrijdagavond zo goed als klaar. 

Heb hem twee keer opnieuw getekend, opzet veranderd en twee keer geinkt (digitaal). Na m’n eerste keer inkten ontdekte ik m’n goede brushes weer en besloot het toen nogmaals te inkten. 

Gisteravond nog tot laat (1:30) lopen stoeien/spelen met de kleuren. En nu heel tevreden over het eindresultaat – en dan in bijzonder het tweede panel incl kleuren en balloons. Als je dit leest, staat de comic live, check hem hier. En wil nu eigenlijk weer eens per week een comic maken – heb het toch wel gemist.

En vandaag was eerste kerstdag, de familie kwam bij ons grillen. Was nog even passen-en-meten om iedereen aan tafel te kunnen krijgen, maar al-met-al een heel gezellige avond gehad. 

Morgen even wat minder doen.