In Amerika is er de vrijdag na Thanksgiving altijd een soort uitverkoop hetz, genaamd Black Friday. Deze vrijdag wordt gezien als de start van het kerst-inkopen-seizoen. Het bizare is dat er op Black Friday (of 1-2 dagen ervoor/erna) gigantische kortingen zijn. Soms echt tot wel 60/70/80% van de normale prijs. 

Ook de games-industrie doet mee aan deze Black Friday shizzle. De afgelopen week kwamen er al allerlei kortingen langsvliegen en vanaf vandaag zullen er nog veel meer bijkomen. 

Op het Playstation Network gaan ze ook vanaf vandaag games aanbieden met grote (groooottte!)  kortingen. Tot wel 50/60% van de normale prijs. 

Ik wacht dus nog even 1-2 dagen met het uitgeven van m’n verjaardagsgeld. Wilde eerder deze week het eerste seizoen van Hitman kopen. Vind het toch wel een heel leuk spel en wil graag meer episodes spelen. Maar nèt voordat ik op de betaal-knop klikte, bedacht ik me dat ik even moest kijken of hij niet ergens goedkoper was. 

En jawel, vanaf vandaag gaat hij voor 50% korting over de (digitale) toonbank. Dus nog even wachten. 

En ik verwacht dat het niet daarbij blijft. Want zulke grote kortingen is ook een mooie reden om ook wat andere games op m’n wishlist te kopen.