In de Black Friday sale heb ik 2 games gekocht: het volledige eerste seizoen van Hitman en Lego Star Wars The Force Awakening.

Hitman wilde ik van de week al kopen, maar kwam er toen achter dat hij in de aanbieding kwam. Scheelde me 50%, dus was het wachten wel even waard. 

En Lego Star Wars heb ik al meerdere keren de demo van uitgespeeld samen met Tobias. En aangezien ik nog een Bol.com bon had liggen (verjaardagscadeau van m’n werk) en hij in de aanbieding was, heb ik die dus ook besteld. 

Vrijdagavond eventjes door het 2e level van Hitman gelopen, Sapienza. Nou ja eventjes, meer een paar uur. Eerst rustig de boel verkennen, waarbij ik al snel de villa binnensluip, betrapt wordt en (in paniek) 6-7 mensen omleg. Daarbij zat ook een van de targets, dus ok – dat was mazzel. Maar nadat ik de boel verder had verkend, kwam ik een stukje later alsnog om in een vuurgevecht. 

Volgende poging dan. Wat rustiger doen, hier langzaam iemand omleggen en dan ergens over de muur klimmen. Dan een bosje bloemen op een graf leggen en afwachten. Een van de targets komt het graf bezoeken en die heb ik zo z’n nek omgedraaid. Dan de andere target. Uiteindelijk ook niet zo lastig, door een raam en dan de kamer insluipen. 

Maar toen kwam het lastige deel van de puzzel… ik moet een goed bewaakt laboratorium inkomen en daar een virus onschadelijk maken. En dat is me nog niet gelukt. Het zwermt er van de mensen en de ene vermomming werkt op de ene helft en de andere vermomming op de andere helft. Dus het is nog even zoeken.