Afgelopen weekend bestond uit:

– vrijdag kwam oma Pauw om bij  Tobias op school te helpen. Heel leuk. Ze bleef ook logeren en Tobias ging zelfs zaterdag mee met de trein naar Almere. 

– zaterdag gingen wij dus (na een lekker ontbijt en een stukje gewandeld te hebben door het herfstweer) ’s middags even langs bij de Kwantum. Het doel waren wat nieuwe meubels en het resultaat was een nieuw vloerkleed (zie zondag) en dat we daarna alsnog naar de Ikea gingen, daar gegeten hebben en uiteindelijk daar op tientallen banken gezeten hebben, maar de eindconclusie was dat we alsnog de bank wilden waar we een jaar geleden verliefd op waren geworden, een Tidafors hoekbank

– zondag ’s ochtends de woonkamer verbouwd om te kijken of de bank zou passen. Alle kabels weer rechtgetrokken en toen stond alles weer heel anders. En eigenlijk wel een stuk leuker/beter. En toen naar Almere gereden, daar vierden Joyce haar verjaardag (en samen met Jasper ook nog hun 5-jaar huwelijk en hun nieuwe huisje). Daar even gebleven, maar toen weer met grote haast terug naar Dordt, om ons vloerkleed op te halen. Er was er namelijk nog maar 1 en die hadden ze opzij gelegd voor ons. 

– ’s Avonds thuis kleed neergelegd, gegeten en samen Star Wars (The Force Awakening) afgekeken. En toen m’n Battlefield missie afgemaakt.