Ooit schreef ik best veel blogpostjes, maar vanaf half 2010 schreef ik vrij weinig nog, 2011 helemaal niks en in 2012 probeerde ik het weer eventjes. Maar toen bloedde ook die poging dood.

Nu ben ik dit jaar weer begonnen met het neerpennentypen van postjes en bevalt me eigenlijk prima. En zo langzamerhand begon ik toch m’n lange geschiedenis te missen. Ik had ergens een backup met al m’n oude verhalen liggen, maar eigenlijk geen manier om die terug te lezen.

Dus dat heb ik laatst maar eens gedaan, de oude posts allemaal hier geimporteerd. Dus nu zijn we van 80 naar bijna 1300+ blogposts gegaan ^^

Wil nog wel het een-en-ander even redigeren, sommige dingen slaan nu nergens meer op om te bewaren. Maar toch wel geinig om blogposts van meer dan 10 jaar geleden (uit 2013 zelfs, toen nog draaiende op m’n eigen gebrouwen beheersysteem) te kunnen teruglezen. En tja, had ik nou doorgeblogd, dan had ik nu inmiddels al 13 jaar lang blogs geschreven 😀

Maar helaas… soms zit er een pauze in van meer dan een jaar

Update:
kom er nu (na het publiceren van deze post) pas achter dat ik dit dus exact 13 jaar na het schrijven van m’n eerste blogpost geschreven heb. Grappig toevallig ^^