Sinds de bèta van Battlefield 1 ben ik weer helemaal in de Battlefield-mood. Speel de laatste weken weer vaak Battlefield 4 en dan of TDM Sniper Only of de standaard gamemodes Conquest / Rush. Het blijft toch een heel leuk spel.

Elk potje weer zijn er wel momenten waardoor je je even goed voelt. Soms eindig ik bovenaan (in de top 3) en de andere keer sta ik helemaal onderaan (de laagste top 3 ^^). Maar in beide gevallen ben ik verrast door de uitslag. Of ik had het gevoel dat het super goed ging en heb ik blijkbaar helemaal niet bijzonder goed gepresenteerd. Of ik heb juist het gevoel dat ik maar gewoon m’n best gedaan heb, en dan eindig ik bovenaan. 
Heerlijk dus. In beide gevallen voelt het goed. Of het gevoel als je een tank neerhaalt met je rocketlauncher. Of een vijand met een sniper-rifle. Kan er geen genoeg van krijgen. En kan dus ook niet wachten tot 21 oktober, dan komt Battlefield 1 uit. 

In de tussentijd ook weer The Witcher 3 opgepakt. Ligt al heel lang te wachten en hoor van  iedereen hoe geweldig hij is. Maar kwam er maar niet in terug. Eind vorig jaar wel een tijdje gespeeld, maar op een gegeven moment weer geswitched naar andere spellen (Bloodborne en Dark Souls 3 voornamelijk). 

Wat me het meeste tegenhield was het overweldigende aantal quests en andere dingen die er te doen zijn. Elke keer als ik naar de kaart keek, stonden er zo’n schrikbarend aantal vraagtekens en andere meuk op, ik werd er gewoon onrustig van en wist niet waar te beginnen.

Maar een vriend en een aantal forumposts overtuigden mij om de vraagtekens te negeren, sterker nog, je kan ze uitzetten op de wereldkaart. Dus je krijgt nog wel te maken met de random encounters, maar zijn nu echt verrassingen.

Voorheen voelde ik de behoefte om alle vraagtekens weg te werken, maar nu is het gewoon kijken welke quest ik zin in heb. En daarnaast kom ik soms iemand tegen met een uitroepteken boven z’n hoofd (lees: met een quest dus) en hangt het van mn stemming af of ik hem direct oppak of eerst de quest doe waar ik mee bezig was. 

Al met al merk ik dus nu hoe leuk The Witcher 3 is. Begrijp nu pas waarom iedereen er zo lyrisch over is ^^

Dus dat ben ik aan het spelen. Weet u dat ook weer.