Goh, blijkbaar blog ik een stuk minder (lees: weinig tot niet) als ik geen/weinig games speel.

Heb de afgelopen week voornamelijk m’n polsen/handen rust gegeven. Heb beetje films gekeken (laatste deel van de Hunger Games en weer eens Shooter), beide films waren vermakelijk. Maar ik miste toch wel beetje het gamen. En ik wilde heel graag verder met m’n game ideeen. Heb inmiddels al wat ideeen opgeschreven en voel de drive om er daadwerkelijk iets mee te gaan doen.

Ben de laatste weken al beetje op CodinGame m’n C# skills aan het opschroeven en tussendoor ook beetje verder met tutorials aan het volgen in Unity. Hoop dat ik dezelfde ambitie/motivatie/drive te pakken krijg als ik ooit met m’n comic had. Maar we zullen zien, eerst nog klein beginnen met een Astroids game ^^

Nu vanavond weer beetje relaxen. Beetje spelletje doen en hopelijk nog wat Unity stapjes doen.