Gister Doom teruggestuurd en Overwatch gehaald. Was bij de eerste winkel zelfs al helemaal uitverkocht, dus had de hoop al bijna opgegeven. Maar bij de volgende winkel had hem gelukkig nog liggen.

Dus thuis – na een patch van 10+ Gb te hebben gedownload – gaan spelen. En in eerste instantie was ik blij met m’n keuze. Doom was echt niet mijn ding en Overwatch voelde meteen beter aan. Maar na een tijdje begon ook hier iets te kriebelen. En ik weet nog steeds niet wat het precies is. Wat zoek ik in een game?

Misschien ben ik wel beetje klaar met multiplayer games? Misschien heb ik moeite met dat ik niet meteen weet hoe je moet spelen en dus verlies. Geen idee. Merk alleen wel dat ik dus meteen ook weer begon uit te kijken naar andere (singleplayer) games. Ratchet & Clank wilde ik ook altijd nog spelen, dus misschien Overwatch weer inruilen daarvoor? Misschien moet ik gewoon even doorzetten met Overwatch? Of misschien gewoon weer Dark Souls 3 gaan spelen, heb nog zat te verkennen en kan ook nog andere spelers helpen.

Lastig hoor, die luxe problemen ­čśŤ