Vanavond begon met 1-2 uurtjes samen met Lies Diablo3 spelen. Beetje hakken en door de kerkers van Avt 5 rennen. Vermaken ons prima ^^

Daarna weer verder gegaan met Dark Souls 3. Was geeindigd bij de Champion Gundyr. Hij is een stuk pittiger dan de tutorial boss (uiteraard) en rete-snel met z’n aanvallen.

Na 2-3 pogingen besloot ik om maar hulp in te roepen. Per ongeluk riep ik ook (nog) de hulp in van een AI ridder, dus uiteindelijk liepen er 3 spelers (inclusief ik) en een AI ridder. Beetje overkill en hadden de boss dus ook eigenlijk zonder veel moeite zo verslagen.

En toen kon ik weer verder de boel verkennen. Langs een paar lastige ridders, kwam ik in de Firelink Shrine uit, behalve dat dus iedereen weg was etc.

Ik verliet uiteindelijk het gebied (want kon nergens verder) met een soort unlimited te gebruiken homeward bone (waarmee je naar een bonfire kan travelen zonder dat het je souls kost). En nog een paar ‘dingetjes’. Die kon ik dan weer in de echte Firelink Shrine aan bepaalde mensen geven.

Dus toen terug naar de Dragons Barracks. Daar stond een ridder met een gigantisch zwaard (met lighting damage) op me te wachten. Na een paar pogingen versloeg ik hem, liep naar boven, unlockte een shortcut naar de boss en ging- via eerst nog even een omweg voor wat meer moois – door de foggate heen.

Dit bleek Dragonslayer Armor te zijn. Wederom een grote ridder. Hij haalde nog wat harder uit dan de reguliere ridders. Dus na een poging hield ik het (voor vanavond) voor gezien.

(48:20 uur gespeeld en level 85)