Vanavond een keer even geen zin om Dark Souls te doen, dus besloot om verder te gaan met Uncharted 2 – mede enthousiast gemaakt door de het laatste deel, Uncharted 4.

Dus ik rende door ruïnes, schoot op mannetjes, puzzelde in tempels en klom en klauterde in het rond.

Op zich was het wel aardig. De gameplay is redelijk lineair en je kan weinig fout doen. Zeker met het klimmen is het gewoon in de juiste richting wijzen en er kan weinig mis gaan. Tijdens de meerdere shootouts moet je iets beter je best doen. Maar echt uitdagend wordt het niet.

En juist dat maakt het voor mij een uitdaging om gemotiveerd te blijven. Mede door m’n ervaringen de laatste tijd met Bloodborne en Dark Souls 3 heb ik behoefte aan realistische uitdaging en challenge. Het aflopen van een strikt actiefilm pad waarbij ik op de juiste knopjes moet drukken is niet echt mijn ding (meer).

Maar ja, had even geen zin in Dark Souls 3. En de bèta van Overwatch was afgelopen. Dus had even niks beters om handen. Nog heel even overwogen om Destiny weer te installeren, maar toch maar niet gedaan. Daar was ik echt helemaal klaar mee.