Laatste paar dagen is het een beetje stil hier op Rakso. Maar offline gebeurd er nog wel het nodige.

Een paar avondjes weer tot (voor ons doen) laat Diablo3 samen zitten spelen. Gewoon lekkerĀ mindless door de kerkers (of zandvlaktes) raushen en samen monsters hakken. Dat blijft toch heel erg leuk om te doen. Zo leuk dat we maar door blijven gaan.

Daarnaast ook weer paar avondjes bezig gegaan met het leren van Unity. Liep er al een tijd weer aan te denken en toch weer besloten om het op te pakken.

Afgelopen weekend de verjaardag van Renske gevierd. Ook zeker heel gezellig, maar daar ook dus weer druk mee.

En Dark Souls 3? Die kwam vanavond even aan bod, maar toen wilde Lies weer samen Diablo3 spelen – dus ging Dark Souls nog weer even in de koelkast. Uiteindelijk versloegen we allerlei demonen en uiteindelijk Diablo zelf. Toen kwam er nog een heel nieuwe act, maar die gaan we wel weer ander keer doen.

Dus dat houdt ons bezig. Bent u weer even op de hoogte ^^