Vanavond draaide het maar om 1 ding en dat was het verslaan van de Old Demon King.

Ik begon dan wel op de brug waar ik eerst (meteen bij mn eerste poging) de krokodil/leeuw versloeg. Maar toen kon ik niet verder. Er moest een doll gepresenteerd worden. En die heb ik (nog) niet. Dus toen maar m’n andere pad verder gaan bewandelen. Kon of dieper de kerkers in, vol met best wel heel tricky enemies… of de Old Demon King killen. Dat laatste besloot ik dus even te doen.

Probeerde het eerst nog 1-2 keertjes alleen. Maar dat verliep niet heel voorspoedig. M’n aanvallen deden weinig schade en hijzelf mepte als een malle… en blies vooral veel vuur om zich heen. Dus toen maar de hulp van andere spelers ingeroepen.

De eerste mede-speler weet ik even niet meer van naam. Maar dat gevecht verliep niet goed, dat weet ik nog wel. Daarna nodigde ik zelfs twee spelers uit. Ook hun namen weet ik niet meer, maar wel dat we allemaal heel erg overmoedig raakten, doordat we met z’n drieen waren … en dus binnen no-time alle drie dood waren.

Gelukkig ging de keer erna wel ietsje beter. Dat was samen met een speler genaamd Shinezuka en een andere speler genaamd ManyTwoO. Die laatste was een wizard en bleef dus veel op afstand. En ik zag – doordat ik zelf ook op afstand bleef, aangezien het gevecht voorbij is als ik dood ga – dat de damage die die wizard deed best behoorlijk veel was. De health van de Old Demon King ging gestaag naar beneden. Maar toen z’n health ongeveer op de helft was, kwam hij ineens op mij afgestormd en mepte 1 keer, 2 keer en bij de 3e mep was ik dood.

De keer daarop kwam Shinezuka me weer helpen. En nu ook een NPC (bleek achteraf) genaamd Great Swamp Cuculus. Ging wel goed, Culculus deed ook wat magic, alleen wel een stukje minder krachtig dan de toverkracht van ManyTwoO. We hielden het wel lang vol, maar uiteindelijk kreeg ik toch het You Died scherm te zien.

De laatste (succesvolle) keer was samen met ShanoMacleod (en weer Great Swamp Cuculus). Net voordat de battle begon, zag ik dat ShanoMacleod posion op z’n wapen deed. Dus dat wilde ik ook proberen. Moest wel eerst even veilig op afstand (achter een boom) gaan staan en door m’n inventory op zoek naar het poison-aan-je-wapen-toevoeg-item. Toen ik uiteindelijk m’n wapen ook met poison had gedaan… had Shano al meer dan de helft van de boss z’n health afgemept.

Toen nog even samen op de boss staan inhakken, maar toen ging helaas Shano ook dood. Maar ik (en Cuculus) hielden vol. We hakten, gebruiken (heeeeuul veeel) health potions en toen was de boss dood.

Eindelijk!

He he. Wat een vervelende boss zeg. Daarna nog een paar keer even geprobeerd verder de kerkers in te lopen, maar kwam niet zo ver en had toen geen zin meer.

(totaal 25:30 uur gespeeld en level 46)