Gisteravond ging ik langs bij Paul. Na eerst lekker in de tuin hebben zitten bijpraten, gingen we nog wat gamen – op de oude Xbox360 ^^

We besloten om Rainbow Six: Las Vegas 2 te doen. Samen in coop de missies doorlopen. Was zeker grafisch gezien best een oud spel. Maar al snel merkte je daar nog weinig van.

Wat wel opviel waren de controls. Die waren een beetje anders dan andere games. Heb er heel de avond mee lopen prutsen. Drukte steeds op de verkeerde knopjes, ipv van wapen wisselen gooide ik m’n granaat neer. Bijna een soort zelfmoordcommando šŸ˜›
Heel gek, want meestal heb ik nieuwe control-schemes wel snel door.

De gameplay was heel tactisch en het coƶrdineren van de aanvallen was leuk. Maar denk dat ik toch een shooter met iets meer arcade gevoel prefereer ^^

Daarna mijn oude Xbox360 profiel gedownload en de lijst met spellen doorgelopen. Kwam toch best veel oude bekenden tegen. Games die ik nu ook nog best wel eens zou willen oppakken. Games als E4, Geometry Wars2, Shadow Complex. Heerlijke games blijven het.