Vanavond eerst nog eventjes de beta van Overwatch gespeeld. Maar begon er al beetje de lol van te gaan missen. De sniper mevrouw speelt nog wel heel lekker – maar misschien raak ik wel uitgekeken op multiplayer games? Geen idee. Vroeger speelde ik vrijwel alleen maar multiplayer Call of Duty. En nu alleen nog maar singleplayer games. Dus na een paar potjes Overwatch, weer geswitched naar Dark Souls 3.

Daar ben ik nog steeds op zoek naar de doll. Maar vanavond boekte ik eindelijk progressie. Ik besloot om helemaal terug te gaan naar (bijna) het begin. Ik begon bovenop de Foot of the High Wall. Vanaf daar had ik een mooi uitzicht over de Undead Settlement, de Road of Sacrifices en het bijbehorende moeras.

In de verte zag ik een groot soort landhuis cq kasteel, waarvan ik zeker wist dat ik er nog niet geweest was. Maar geen idee hoe ik er moest komen.

Besloot maar op de hoge toren te klimmen en vanaf daar te kijken naar een mogelijke route. Helaas viel er niet veel te zien en liep ik maar door het eerste stuk van de Road of Sacrifices. Kwam bij het moeras zonder veel problemen en ging daar verder. Besloot om langs de rand van de muur te lopen en kwam langs allemaal bekende vijanden.

Verwachtte ook niet heel veel te vinden. Had hier de vorige keer ook gelopen en toen was ik uiteindelijk bij twee Black Knights uitgekomen. En toen bij het zompige giftige moeras. Bleurgh.

Maar ik kwam ineens bij een trap, die een ruïne inleidde. Kijk, hier was ik nog nooit geweest. Toch nog iets ontdekt. Had dit gebied wel verkend, maar een keer, maar was dus blijkbaar langs de trap gelopen zonder hem te zien.

En terwijl ik door ruïne liep, ontdekte ik achterin nog een pad omhoog – weg van het moeras. Oeeh, zou dit dan de route naar het kasteel zijn?

Ik zou het later zien, want kwam eerst bij een boss. Een of andere Crystal Sage ofzo. De eerste poging ging ik dood. De tweede poging ging zij dood. Denk dat ik beetje overleveld was voor deze boss. Ging eigenlijk super makkelijk.

Toen even levelen en weer verder de boel verkennen. Kwam bij een lange trap met ook hier twee Black Knights. En daarna kwam ik bij een paar simpele mannetjes en wat honden.
En ineens werd ik geinvade door een andere speler. Na een kort duel was ik dood en besloot toen dat het nu weer even genoeg was.

Maar wel blij, want ik neem aan dat ik hier ergens een doll kan krijgen. Merk alleen wel dat de vijanden een stuk simpeler te verslaan zijn dan de vijanden in bijvoorbeeld de vurige kerkers. Heb beetje het vermoeden dat ik het in de omgekeerde volgorde gespeeld heb nu ^^

Ben benieuwd wat ik hier allemaal ga vinden.

(29:40 – level 51)