Vanochtend ging ik terug de kerkers in. De vorige keer had ik er een beetje doorheen gerend, dus had nog niet zo’n goede mentale map van de kerker-layout. Wel 2 sleutels gevonden, dus was benieuwd voor welke deuren ze zijn.

Besloot om het nu iets rustiger aan te doen, zodat ik beter de layout en de positie van de vijanden leerde. Dus ik hakte en sloeg me door de eerste vijanden. En toen zag ik in de verte een deur. En die kon ik openen met een van de sleutels, dus kon weer een stuk afsnijden.

Daar weer verder de kerkers in. Langs een grote reus, langs een stapel ratten en uiteindelijk langs een hele club met brandijzer-dragende nonnen. Die hebben een heel naar truukje, ze laten je healthbar slinken. Het effect is gelukkig maar tijdelijk, maar is wel vervelend ^^

Na de hele club te hebben verslagen – en nog aantal celdeuren te hebben geopend en de bijbehorende gevangenen te hebben verslagen – kwam ik bij een grote vogel-tussen-boss. Deze was lastig, maar versloeg hem eigenlijk ook best eenvoudig – in één keer. En daarna stond er weer een bonfire op me te wachten.

(39:00 uur gespeeld – level 66)