Ik begon weer waar ik gister geëindigd was, onderaan het Laboratorium (bleek dus geen bibliotheek te zijn, maar een laboratorium).

Nu stonden de trappen anders, dus had ik weer andere ruimtes om te verkennen. Uiteindelijk vond ik een trap die leidde naar een grote deur. Achter die deur stonden de Living Failures – yup, weer een boss. Probeerde het een paar keer, maar had er al snel genoeg van. Dus ik rinkelde met m’n Beckoning Bell om hulp te vragen. En ik wachtte voor de deur van de boss.

Maar er kwam niemand. En na 10 minuten te hebben gewacht, besloot ik dat ik – nog één keer voor het slapen gaan – het zelf nog maar een keer ging proberen.

Geconcentreerd liep ik naar binnen en voordat ik het wist had ik ze verslagen. Puh, was eigenlijk niet eens zo lastig – als je maar oplette en niet te eager was. Rustig aan, op tijd weer afstand nemen en dan kom je er wel.

Daarna liep ik door de volgende grote deur en daar was nòg een boss, Lady Maria of the Astral Clocktower. En die was echt super pittig.
Had d’r 2-3 keer geprobeerd en toen maar hulp ingeroepen. Gelukkig kwam er snel iemand (een speler genaamd Howar_07) en samen hebben we d’r kunnen verslaan.

Maar poeh, ze was echt een taaie tante. In het begin was ze heel fel, maar kon ik nog wel wegduiken. Maar halverwege trok ze allerlei verschillende aanvallen uit de kast, van wervelwinden tot grote bloed-zweep-zwaard-uithalen. Was echt een pittig gevecht, maar uiteindelijk hebben we d’r verslagen. Ik heel blij.

En nu is het inmiddels alweer 23:40, dus tijd om naar bed te gaan.

(55u gespeeld en level 96)