Ik was m’n avontuur geĆ«indigd bij een boss – Vordt Of The Boreal Valley. Uiteindelijk versloeg ik hem bij m’n 3e poging. Bleek eigenlijk niet eens zo heel lastig dus, als je maar beetje het dodgen door hebt.

Daarna liep ik het kasteel uit en werd ik naar de Undead Settlement getransporteerd – letterlijk, want werd opgepakt door een soort van vliegende duivels met vleugels.

In de settlement kon ik de hulp inroepen van een mede-speler en ik deed dat ook. Leek me niet echt nodig, maar was meer om te kijken hoe de ervaring zou zijn.

Nou, eigenlijk dus niet wat ik wilde ^^ Tuurlijk, we liepen veel makkelijker door het level, maar de plezier die ik uit Dark Souls haal zit ‘m veel meer in het ontdekken en vinden van nieuwe routes en plekken.
Deze mede-speler kende alle plekjes en vijanden duidelijk al en rende overal voor me uit. Heel aardig, maar niet zo leuk.

Dus na een paar minuten zei ik hem vaarwel en stuurde ik hem weer terug naar z’n eigen wereld.

En in m’n eentje ging ik verder met verkennen. Ik ontdekte een dorpje met allemaal dieven op dakken. En verderop een dorpje met grotere mannen die grote zagen of potten droegen – en daar dus ook vervaarlijk mee konden uithalen.

Na een tijdje kwam ik bij een grote kerk en daar binnen zit – gok ik – weer een boss. Weet het nog niet zeker, want ging net toen ik binnen was (al) dood.

Dus dat gaan we binnenkort (morgen?) maar eens checken.

{7:59 uur gespeeld en level 27}