Ik begon m’n avontuur aan de rand van een nieuw gebied, een moeras. Als ik ergens een hekel aan heb in een game, is het om door kniehoog water te lopen. Waarschijnlijk omdat je dan niet goed kan zien wat eronder gebeurd (en dat zal waarschijnlijk ook de reden zijn game-ontwikkelaars je door kniehoog water laten lopen ^^).

Maar ja, ik moest er wel doorheen. Dus begon maar te lopen. Ik slachtte een soort van slakken af en kwam bij een soort kikker-mug-hybrides. Die had ik een beetje onderschat en ik ging dood. Dan maar een andere kant op. Het water was giftig en ik liep er heel traag doorheen. Allemaal super irritant (behalve de slakken, die waren eigenlijk bijzonder eenvoudig te verslaan).

Uiteindelijk doofde ik een paar vuren (wat blijkbaar het doel was in dit gebied) en ging eigenlijk best aardig. Vijanden waren niet super lastig en ik kwam al redelijk snel weer bij twee bonfires.

Maar toen liep ik tegen een vijand aan, laten we hem grote gewei-takken-man noemen. En die was niet alleen heel groot en sloeg heel hard, maar die vuurde ook nog eens heel geniepig allerlei rode spreuk-doodhoofdjes op me af. En ik was dus redelijk snel dood. Uiteindelijk een paar keer geprobeerd en toen het uiteindelijk gelukt was hem te verslaan, liep ik triomfantelijk verder en kwam ik nog eenzelfde tegen – die me uiteraard binnen 2 meppen doodde.

Toen maar even een ander geheim stuk verkend. Daar vond ik allerlei treasures en toen maar weer terug naar het moeras. Besloot om om te lopen en toen lukte het me wel – door alleen die tweede gewei-takken-man aan te vallen en die andere te ontlopen.

Toen kon ik het derde vuur doven en ging de grote deur open. Hopelijk kan ik nu weer uit het waterige gebied. Heb er al genoeg van ^^

Maar wil eigenlijk eerst nog ff een groot yeti-achtig ijswezen verslaan. Die staat bovenop een brug en hij heeft me er al een paar keer vanaf geflikkerd. Maar ik geef het niet op, ik moet-en-zal hem verslaan ^^
Gewoon, omdat het kan.

(15:10 uur gespeeld en level 37)