Ik liep langs dezelfde vijanden als gister. Nu als een ridder. Had besloten dat ik het vechten als mercenary niet zo fijn vond voelen. Dus ik koos de Knight en begon dus opnieuw. Had toch pas 20 minuutjes gespeeld en nog niet eens de eerste (tussen)baas verslagen, dus veel was er niet te verliezen.

Ik liep langs allerlei vijanden en kwam al snel weer bij de eerste (tussen) boss. In m’n 2e poging ging hij neer en kon ik verder, naar de Firelink Shrine. Daar kon ik levelen en de hele Shrine verkennen.

Er zat nog een smit genaamd AndrĂ©, een of andere sombere ridder en een oud vrouwtje die spullen verkoopt. Ook stond er een dame in het midden waar je kan levelen. En aangezien ik net een boss had verslagen, bulkte ik van de Souls – dus kon ik 3-4 levels omhoog.

Daarna ging ik verder. Ik kwam bij een heel pittige tegenstander, met een soort van katana/samoerai-zwaard. Meerdere keren geprobeerd, maar kwam er (nog) niet langs.

Daarna getraveled naar een nieuw gebied, een kasteel. Daar kwam ik simpele mannetjes tegen, maar ook een paar lastigere (een grote ridder en mannetjes met lange speren).

En er landde zelfs een draak die vuur begon te spugen. Awesome!

Uiteindelijk een nieuwe bonfire (checkpoint) gevonden en nog een keer gelevelt. En toen was het weer mooi voor vandaag.

{1:52 uur en level 15}