De afgelopen 3-4 uur ben ik bezig geweest om een boss te verslaan. Orphan of Kos heet hij en hij is f#cking annoying.

Hij is snel, slaat als een malle en ik ga constant dood. Heb al meerdere coop-partners versleten – weet al hun namen niet eens meer. Soms was ik binnen no-time dood, soms de partner.

Een keer haalden we het gewoon tot de boss nog maar 5% health had. Bijna dus. Maar niet helemaal.

Had zelfs een keer twee coop-partners. Tegelijk. Toen dacht ik dat we het wel even zouden doen – volgens mij dachten zij (m’n partners) dat ook. Want we speelden allemaal een beetje onvoorzichtig. En kwamen net tot de helft.

Dus tja. Nu wacht ik elke keer maar op een coop-partner, want zonder is al helemaal niet te doen. Ben al paar keer geholpen door dezelfde speler, genaamd Rylan Wenn. Hij komt ook steeds weer terug – dus dat is heel prettig. Helaas laat de coop functie van Bloodborne ook nog wat te wensen over. Het duurt steeds (heel) lang voordat er iemand gevonden wordt… en zelfs dus als we net al samen hebben gespeeld.

Maar ben er dus bijna (had uiteindelijk maar ff gezocht naar tips en dit is blijkbaar de laatste boss van de DLC). Vandaag ook Dark Souls 3 gekocht. Alvast, zodat als ik straks de Orphan heb verslagen EN de final boss van de main-game… dan kan ik verder (lees: opnieuw beginnen) in Dark Souls 3.

Maar ja. Eerst de boss maar verslaan. Ga niet opgeven zo vlak-vlak-vlak voor het einde. Zucht.

(61 uur en level 99)