Het begon met ‘even die boom-boss proberen te verslaan. Uiteindelijk versloeg ik hem redelijk snel, al na 3-4 pogingen. Het was wel een beetje aparte boss. Een grote boom-ding die ook nog eens met iets (poison kruiken ofzo) gooide. En halverwege vielen we door de vloer en kwam er een hand uit z’n buik. Uiteindelijk had ik hem bij m’n 4e poging tot een klein stukje health… maar wist toen niet waar ik hem nog kon slaan. Niks deed damage. Uiteindelijk bleek het die maffe hand te zijn, daarop moest ik hem meppen. En toen was het ineens klaar. Verliep dus een beetje apart.

Maar met het verslaan van die boss kreeg ik wel weer een stapel souls. Dus kon wat levelen. Kost steeds meer en meer, dus ik kon maar 1 leveltje omhoog.

Toen wilde ik even wat souls farmen en besloot om even terug te gaan naar het begin gebied. Daar uiteindelijk bijna 200 pijlen op de draak afgeschoten en toen vloog hij (pas) weg. Kon daar toen nog wat dingetjes oprapen en toen werd het tijd voor de swamp.

Daar kwam ik vage paddestoel-kruipers tegen en grote (grote!) mannen met kruizen op hun rug. En in een gang kwam ik – na vele waarschuwingen van medespelers – een ridder tegen. Die wachtte me op, ik dook weg en 20 seconden later was hij er niet meer. Beetje overdreven al die waarschuwingen ^^

Toen wat verder gelopen, wat krabjes gekilled… en INEENS werd in invaded. Een vijandige speler kwam mijn wereld binnen en we raakten aan de vecht. Na enige tijd kwam er nòg een vijandelijke speler bij en toen was ik zo 1-2-3 dood.

Weer teruggerend naar m’n plasje met souls en verder de boel verkend. Kwam bij een ruïne, ontdekte een nieuwe bonfire, versloeg een reuzenkrab en bevocht nog eens twee ridders. Geen mensen, maar computer tegenstanders.  Maar ze waren wel pittig en scheelde maar heel weinig of ik was er niet geweest.

Toen kwam ik bij nòg weer een bonfire en toen vond ik het weer even genoeg.

{12:53 uur en level 35}