Sinds afgelopen dinsdag is er een nieuw spel uit, The Division.

Had eigenlijk niet heel veel zin om hem te spelen, was juist heel erg into Bloodborne en The Witness. Maar omdat allemaal vrienden hem (The Division) gingen spelen en het spel het leukste is om samen te spelen, heb ik hem ook maar gehaald.

Afgelopen paar dagen al aantal keer samen gespeeld. En nu vanavond had ik een game-avond bij vriend M. Daar even samen The Witness bekeken en daarna samen The Division gespeeld.

Had speciaal mn PS4 meegenomen en daar weer aangesloten. Dus we konden samen, naast elkaar op de bank, spelen. Was best wel gezellig en leuk.

Begrijp me niet verkeerd. The Division speelt lekker, de gameplay kan ermee door en het verkrijgen van loot is heel verslavend. Maar ja, aan het eind van de rit doe je niet veel bijzonders. Je schiet wat enemies neer, rent naar het volgende aangegeven punt op de kaart, drukt op een knopje, schiet daar weer op enemies. En uiteindelijk krijg je een nieuw wapen. Of een nieuwe muts of sjaal.

Eigenlijk is het heel erg vergelijkbaar met Destiny. En daar ben ik vorig jaar mee gestopt, precies omdat ik genoeg had van zinloos rondrennen en graag wat meer inhoud zocht.

Dus ondanks dat ik het nu nog best naar mn zin heb in The Division, denk ik toch dat het me niet bijster lang zal boeien.