Vanavond weer tijd gehad om Bloodborne verder te spelen.

Waar waren we ook alweer gebleven? Ohja, in het scary bos. Had wel het hek naar de boss open gezet, maar had hem (de boss) nog niet gezien – was net ervoor omgekeerd. Had werkelijk geen idee wat me te wachten stond. Maar ja, scary/creepy bos, dus dat betekende weinig goeds. Misschien wel de spin waar ik ooit iets over gehoord had… brrrrr.

Ik rende door het bos, langs alle vijanden, naar het hekje en het pad naar de boss. Bij m’n eerste poging verdwaalde ik en ging ik dood. Maar bij m’n tweede poging vond ik het pad en stond ik oog-in-oog met 3 bosses.

Yup, de boss bestond uit 3 mannen, waarvan er 2 vuur spuugden. En maar furieus op me af kwamen rennen, hakken en overal vuurbollen.

Maar ik dook weg, gebruikte m’n healing en… versloeg de boss in m’n eerste poging. Yeah! Dat voelde goed!

Mooi, kon ik weer verder. Naar een nieuw gebied. Met allemaal insect-achtige vijanden. Was wel een heel klein gebied, met in het midden een landhuis. Daar liep nog een Hunter rond – die ik ook in m’n eerste poging versloeg.

En toen kwam er meteen al een (stuk!) lastigere boss; Rom, de huppel-de-pup Spin. Die was pittig. Ging meerdere keren dood, riep meerdere keren hulp in van medespelers. En ging dan alsnog dood – soms echt binnen 15 seconden. Wat heel klote was, aangezien ik soms echt 3-5 minuten zat te wachten totdat ik iemand had gevonden doe me wilde helpen.

Uiteindelijk kwam Trusty_Ace_967 me te hulp en versloegen we samen Rommetje.

En toen kon ik weer door naar een nieuw gebied. Deze keer de Yahar’gul, Unseen Village. Waar de enemies die je gedood hebt, na een halve minuut weer vrolijk respawnen – en dat maakt het dus weer een stuk lastiger om verder te komen.

Heb wel het idee dat het spel beetje op het eind loopt. Al weet ik dat er nog ergens die Nightmare Frontier is, die op me wacht…

(en for the record: 42u gespeeld, level 70)