Zolang hield ik het vol om The Division te spelen. Toen begon het al beetje ‘zielloos’ te voelen.

Ja, het speelt wel lekker.
Ja, het schiet lekker.
Ja, de loot werkt (redelijk) verslavend.

Maar… ik miste diepgang, uitdaging, beleving.

Speelde zondag nog samen met vriend M online en naderhand wist ik niet eens meer precies wat we gedaan hadden. Het werd een grote blur van schieten, cover zoeken, random mannetjes killen, onduidelijk verhaal en explosies.

Gisteravond dus weer Bloodborne ingedoken. Dat spel laat me maar niet los. En direct heel blij met m’n besluit. Ontdekte direct een heel nieuw stuk – heel groot. Die ik nog nooit had gevonden.
En vanavond ontdekte ik nog eens een heel stuk meer. Echt bizar. Al die tijd niet gezien.

Met allerlei nieuwe scary enemies, meerdere routes en zoveel meer te ontdekken.

Denk dat ik The Division wel weer oppak. Gewoon beetje light entertainment.  Ook wel eens lekker op z’n tijd. Maar ik miste beetje de bevrediging wanneer je iets nieuws ontdekt of een lastige enemy eindelijk verslaat.