Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik vaak snel enthousiast ben. En als ik dan lang moet wachten, is dat helemaal vervelend.

Zo werd ik laatst enthousiast over Bioshock Infinite. Een spel op de Xbox (ook op de PC en de PS3, maar ok) en hoewel het me in eerste instantie eigenlijk niks leek – maakten de lovende recenties me toch ook wel weer enthousiast. Dus ik bestelde het spel eind april bij Zavvi.

Had alleen eventjes – in alle haast van het bestellen – over het hoofd gezien dat Zavvi hun voorraad uit Engeland komt en dus een levertijd heeft van 10-15 werkdagen (!!!). En daar kom ik nu dus pas achter. Ondervind de lange levertijd aan den lijve. 27 april besteld, 29 april werd het verzonden en nu vandaag (13 mei) nog steeds niks. Dat is dus exact al 2 weken verder. Terwijl andere webwinkels kan je vandaag voor 17:00 bestellen, is morgen in huis.

Maar ja, Zavvi was wel 5 euro goedkoper. Prrrrrrt. Boeiend. Volgende keer ga ik het gewoon ergens anders bestellen.

Heb nog wel eventjes overwogen om gewoon Bioshock Infinite ergens anders te kopen/bestellen en dan m’n bestelling van Zavvi retour te sturen. Dat kan ook wel, maar dan kost het me weer verzendkosten om het terug te sturen, moet het verzekerd gaan versturen en krijg pas m’n geld terug als zij het pakketje weer goed hebben ontvangen. Dus wilde ook weer niet zoveel moeite gaan doen… maar vind het wel irritant.

Ik bestel dus nooit meer wat bij Zavvi. En de volgende keer let ik maar eventjes op de levertijd, voordat ik iets bestel.

Bioshock Infinite