Ik schreef vorige week al over m’n bestelling. Bioshock Infinite. Het was nog steeds niet gekomen en ik besloot gister om maar eens te informeren bij de desbetreffende webwinkel. Na een paar keer heen-en-weer te hebben gecommuniceerd, bleek dat het pakketje waarschijnlijk ergens is verdwaald en ik kreeg een formulier toegestuurd. Of ik die even wilde invullen. Met de hand. En dan weer toesturen via de email of post.

Gelukkig beschik ik over een Wacom tablet en kon ik dus eenvoudig het formulier direct met de hand digitaal invullen en mailen.
Het formulier was bedoeld om fraude te voorkomen. Ik gaf aan dat ik het pakketje echt niet had ontvangen en dat de webwinkel zelfs een onderzoek mocht laten starten door de politie, als ze dat wilden. En ja, ik wist dat ik met het invullen van het formulier terwijl ik wel het pakketje had ontvangen fraude pleegde en dat dat strafbaar is. Zucht.

Zo. Dus. Formulier ingevuld en teruggestuurd.
En toen kwam het bericht dat ze het pakketje nogmaals zouden toesturen. Dat was makkelijk.

Maar ja, nu is het weer wachten tot het pakketje binnen is. Eigenlijk had ik de bestelling moeten annuleren en ergens anders moeten bestellen. Bij de concurrent is het credo vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis. Tja. Bij Zavvi moet het pakketje uit Engeland komen en is het vandaag besteld, over 10 werkdagen in huis.

Ach ja. Geduld is een schone zaak. En heb nu dus ook weer ff wat meer tijd om te tekenen. Laatste dagen beetje met Manga Studio aan het spelen en onderstaande uitprobeersels gemaakt:

Mannetje

Mojo en Merv