Afgelopen weekend was er eentje om in te lijsten. Niet alleen door het heerlijke lenteweer (zonnig, 15 graden, strak blauwe lucht), maar ook omdat iedereen het zo naar z’n zin heeft gehad. Zaterdag brachten we Tobias naar z’n opa en oma (mijn vader en stiefmoeder) om daar te blijven logeren.

We vertrokken al vroeg (9:00) en kwamen er dus rond 10:30 aan. En na een kopje koffie, stukje gebak en Tobias eventjes z’n slaapkamer te hebben getoond, vertrokken we samen richting Amsterdam.
Daar hebben we heerlijk heel de dag rondgewandeld. Eerst over de Nieuwedijk, Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat. Allerlei leuke winkeltjes bezocht en toen verder (via de Prinsengracht) op de Kalverstraat. Daar nog beetje winkels gekeken en uiteindelijk belanden we op het Leidseplein.

Daar niet zo lekker gegeten bij Le Pub. De lokatie was leuk (op de 3e verdieping boven het Leidseplein), maar het eten zelf was niet heel erg super. Na het eten met de tram – metro – auto weer naar huis vertrokken. Onderweg nog eventjes gestopt op Schiphol en daar op het Panorama terras vliegtuigen gekeken. En toen echt naar huis.

Zondagochtend eerst lekker samen lui op de bank The Hobbit afgekeken. Ik had hem al wel eens gezien, Lies nog niet. En die vond het al-met-al een lange zit en niet half zo boeiend als The Lord of the Rings. Dus ben benieuwd of we ooit samen het 2e (en 3e) deel zullen kijken. Daarna samen het huis opgeruimd en toen kwamen opa en oma Tobias weer thuisbrengen. Lekker samen met z’n vijven gelunched en ’s middags met Tobias lekker buiten gespeeld in de speeltuin en op de gallerij.

Zo. Dat was dus mijn weekend. Heerlijk.