Uiteraard is er afgelopen weekend weer veel gegamed. Het begon vrijdag, toen kwam neef Rick langs. Het plan was om lekker een avondje te gamen en dat is gelukt. Hadden in het begin nog eventjes wat moeite met het vinden van de juiste games. Ik wilde een paar Xbox Live Arcade games laten zien en Rick wilde wat fighters laten zien. Al-met-al kwamen we tot de conclusie dat niet we qua games niet allebei hetzelfde leuk vinden. Maar toch heel veel lol gehad en gelachen. De games die de revue passeerden zijn oa:

– Vanquish (O+, R-)
– BitTripRunner2 (O+, R-)
– Death or Alive 4/5 (O-, R+)
– Tekken6 (O-, R+)
– BattleBlock Theater (O+R+)
– Geometry Wars 2 (O+R+)

En er was nog meer dit weekend. Liesbeth liep d’r eerste 3km wedstrijd en eindige in een super mooie tijd van 21:01. En zondag gingen we naar Ouwehands Dierentuin samen met broer Jasper en z’n dochter. Heel gezellig, heerlijk weer en heerlijk genoten.