Afgelopen vrijdag was m’n eerste dag bij m’n nieuwe werkgever (Zicht). Na eerst beetje handjes te hebben geschud en daarna beetje wegwijs gemaakt te zijn (het netwerk, de werkstructuur etc), kwam ’s middags m’n kleine Mac met daarbij twee (belachelijk) grote schermen van wel 23″ breed. Echt gigantisch, maar super mooi/scherp beeld. De middag bestond dus voornamelijk met inrichten van m’n werkplek en soms nog eventjes wat handjes schudden. Al met al was m’n eerste dag dus heel relaxed en ik voelde me meteen heel erg welkom.

Na afloop ging ik nog één keer terug naar m’n oude werkgever. Daar was een afscheidsborrel georganiseerd; voor mij en voor nog een paar anderen. En onder het genot van de nodige drank (scropinos!) en heerlijke köfte burgers werden alle mensen persoonlijk bedankt voor hun inzet. Voor iedereen was er speciaal een eigen filmpje gefabriceerd. Voor mij was het een of ander Midden-Oosterse groep rebellen die met hoofddoek en geweren liepen te brullen. En de ondertiteling maakte duidelijk dat ze niet blij waren met mijn overstap. Heel leuk gedaan.

Daarna dus nog tot 1:30 gefeest en lag uiteindelijk dus pas om 2:45 in bed. En daar nog heel het weekend last van gehad ^^