Een kleine 4 jaar geleden – in een tijd waarin ik hier nog vol enthousiasme stukjes schreef – begon ik bij dpdk. Ze zaten in Dordt, het bedrijf heette nog officieel de Pannekoek en de Kale en er zat totaal maar een mannetje of 20. In de afgelopen bijna-4-jaar- maakten we mooie dingen, we verhuisden naar Rotterdam en we beleefden leuke tijden. Maar toch begon het weer een beetje te kriebelen. En heel langzaam realiseerde ik me dat ik weer toe was aan iets nieuws. Een nieuwe uitdaging. Nieuwe collega’s. Een nieuwe omgeving. Gewoon, iets nieuws. Tja, zo ben ik soms.

Ik schreef wat brieven (waren eigenlijk 2 emailtjes, maar ok). Had gesprekje hier en een gesprekje daar en uiteindelijk is het resultaat dat ik per 1 februari bij m’n nieuwe collega’s zit. Bij Zicht. Nog steeds in Rotterdam, maar een klein stukje dichterbij het station – op loopafstand zelfs. Heb er super veel zin in. Al zal ik al m’n dpdk-collega’s toch ook wel heel erg gaan missen hoor 🙁