Yep. Rakso is terug. Waarschijnlijk heeft u mij helemaal niet gemist. Want ik gok een beetje dat er niemand die hier ooit geregeld kwam, nu hier nog checkt.

Ben ooit in 2003 deze weblog begonnen. Heb hem toen regelmatig onderhouden met zinnige en onzinnige stukjes tekst. Maar ben hier iets van 4 jaar geleden (2008 ofzo) maar mee gestopt. Had er geen zin meer in. Ik ging meer Twitter gebruiken, sloot me aan bij de Facebook sekte en zag de frequentie blogpostjes teruglopen. Dus Rakso on hold gezet. En na een verhuizing van hoster heb ik niet eens meer de moeite genomen om de oude content over te zetten. Wel gebackupped hoor! Maar ga het hier niet meer allemaal met terugwerkende kracht plaatsen. Heeft toch geen nut.

Maar waarom nu dan weer een weblog? Gewoon. Omdat ik een plek miste waar ik beetje doelloos kan typen. Kan schrijven wat me bezighoudt. Dingen kan delen en die ook bewaard blijven. Dus iets meer dan de Twitter berichtjes die voorbij komen en daarna in de vergetelheid raken. En ook iets meer dan de Facebook posts (blergh). Beetje meer als m’n Tumblr dus, maar dan met iets langere tekstjes ^^

Nou. Dus. We zijn weer terug. U ook?