Zo. Het is weer maandag, het weekend is weer voorbij. Tijd om eventjes kort bij te praten over het weekend. En eigenlijk was het niet zo spannend.

Zaterdag de gebruikelijke dingen gedaan; de boodschappen en ’s middags naar een verjaardagfeestje geweest. Zaterdagavond met Lies weer gezellig samen zitten schieten – wat betekent dat we splitscreen Black Ops 2 online spelen. Helaas betekent dat ook dat we te laat gingen slapen.

Zondag was ook rustig. ’s Ochtends even langs bij Lies d’r broer. ’s Middags de stad in geweest – eventjes wat nieuwe kleren kopen voor onze kleine man en voor Lies. En toen ’s avonds uiteraard weer eeen nieuwe Mojo gemaakt.

Al-met-al dus een vrij standaard weekend. Niet dat dat erg is, is ook wel eens keertje lekker ^^

En, vertel eens – hoe was jouw weekend?

UPDATE

Wow. Zie nu net ineens dat de vorige blogpost alweer 7 dagen geleden geschreven is. Dat is dus een week! En het voelde net alsof ik maar paar dagen had lopen slacken. Laat ik deze week maar proberen wat vaker hier iets neer te pennen… als het tenminste relevant is. Denk dat ik gewoon weer beetje in de weblog-mindset moet komen 🙂