Tja. Nu heb ik weer een blog, dus nu moet ik weer stukjes typeren. Dat hoort erbij. Part of the job. Onderdeel van het leven als een blogger. Dus ik ga er maar weer voor zitten en begin te typen. Maar waarover? Geen idee. Ja, dat ik een stukje moet typen. Dat dus.

Nou. Dan maar eventjes paar korte meldingjes.

  1. Ben (samen met Lies) helemaal into Black Ops 2. Helemaal verslaafd, spelen vaak ’s avonds even paar potjes.
  2. Heb beetje lopen rommelen met wat themes voor Rakso, maar eigenlijk nog niks gevonden wat ik goed genoeg vond. Denk er zelfs over om de oude theme terug te halen – die ene met die roze balk … alsof iemand dat nog weet ^^
  3. Daarnaast heb ik nog beetje lopen zoeken naar de oude content van Rakso. Oude postjes en alles… maar kan het nergens meer vinden. En ik zou toch zweren dat ik het ergens heb gebackupped.

Ok. Nog andere dingen om te benoemen? Eigenlijk niet zoveel. Misschien dat u – als lezer – nog bepaalde dingen terug wilt zien hier op Rakso? Onderwerpen of bepaalde features die deze nog beetje lege site nu nog ontberen? Laat maar horen in de comments.
Ik zal proberen om binnenkort weer nieuwe (on)zinnige dingen hier neer te schrijven, maar voor nu moet u het even doen met deze loze blogpost 😛